Nieuwe patiënten

Aanmelden als nieuwe patient (-e): 

De praktijk is open voor nieuwe patiënten die in Oldenzaal zijn komen wonen. Voor patiënten die in een andere plaats of in het buitengebied wonen en zich willen inschrijven, wordt eerst gekeken of dit binnen de grenzen van het waarneemgebied valt. Uw huisarts moet namenlijk adequate spoedhulp binnen 15 minuten wettelijk kunnen garanderen.

Als u zich wilt inschrijven in de praktijk, kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de huisarts. U kunt hiervoor de assistente bellen; na inschrijving dient u zelf contact op te nemen met uw vorige huisarts om het medisch dossier naar ons toe te laten sturen. Bij verandering van huisarts binnen Oldenzaal verzoeken wij u eerst contact op te nemen met uw eigen huisarts.

Het onderstaande inschrijfformulier kunt u alvast downloaden en invullen; u kunt het eventueel inleveren tijdens het kennismakingsgesprek.Ook kunt u het formulier aan ons toesturen per post, per e-mail of afgeven bij de balie (de adresgegevens staan op het formulier vermeld).

 

PDF Inschrijfformulier bij huisarts
Inschrijfformulier bij huisarts

U heeft Adobe Reader nodig om het inschrijfformulier te openen.
Heeft u nog geen Adobe Reader of nog niet de laatste versie, dan
kunt u Adobe Reader hier gratis downloaden.

Volg ons op Facebook (niet actief)Facebook